تبلیغات
. - آلوئه ورا گیاه داروخانه!
.

آلوئه ورا
آلوئه ورا یا «صبرزرد» Aloe Vera ، گیاه درمانگر و یا ” یك داروخانه در یك گیاه “
سامی دیگر گیاه صبرزرد (آلوئه ورا)، “صبر تلخ” یا “شاخ بزی” است كه در استان بوشهر با نام‌های محلی گل سگله، گل قبر یا چادروا شناخته می‌شود.نام های دیگر این گیاه “لاله بیابان” و «گیاه جاودانگى»، «گیاه دارویى»، «گیاه ملكه» است.گیاه صبر زرد دارویی با نام علمی ‪ Aloe Vera‬از جمله گیاهان دارویی با ارزش دنیا است كه در فضای باز و در برخی مناطق دیگر كشور در گلخانه كاشت می‌شود.صبر زرد گیاهی است با ظاهر بوته‌ای انبوه، پایا، همیشه سبز، شاداب و پر طراوت و ارتفاع حدود ‪ ۶۰‬سانتی متراست كه دارای ساقه چوبی كوتاه به ضخامت ‪ ۵‬الی ‪ ۱۰‬سانتی متر و برگ‌های نیزه‌ای شكل كه مستقیما به محور ساقه متصل هستند می‌باشد.
گیاه دارویی صبر زرد با اقلیم جنوبی كشور ایران سازگار است و به خوبی در استان‌های جنوبی كه دارای منابع آبی كمی هستند قابل پرورش است.
این گیاه بومی مناطق گرم و خشك است كه در استان‌های جنوبی كشور ایران به خصوص استان بوشهر و استان هرمزگان رشد می‌كند.
این گیاه، خاص مناطق آفریقایى است كه به آن زنبق بیابانى یا صحرایى هم مى گویند. در برخى كشورها با نام هایى چون «گیاه جاودانگى»، «گیاه دارویى»، «گیاه ملكه» و… نیز نامیده مى شود.



مشاهده کامل موضوع در ادامه مطلب





۵ دلیل عمده برای مصرف ژل آلوئه ورا:

۱) قالب های ساختاری بدن: آمینواسیدها، اجزا و قالب های ساختار بدن ما هستند. هشت آمینو اسید ضروری وجود دارد كه در بدن ما ساخته نمی شود. نوشیدن مداوم و منظم آلوئه ورا به شما اجازه می دهد به واسطه تأمین طبیعی آمینو اسید های ضروری بدن، سلامتی خود را حفظ كنید. آلوئه ورا تنها گیاهی است كه آمینو اسید های مشابه و ضروری بدن را می سازد.
۲) ضدالتهاب و عصبانیت: ژل آلوئه ورا دارای ۱۲ ماده اصلی است و بررسی ها نشان داده كه بدون هیچ عارضه ای از عصبانیت و التهاب جلوگیری می كند و همچنین آلوئه ورا سبب تحرك ماهیچه ها و صحت كاركرد مفاصل می شود.
۳) ویتامین هاى تشكیل دهنده آن عبارتند از ویتامین C ، B۱۲ ، ، ، ، A و E. «آلوئه ورا» با خاصیت اعجاب انگیز خود مى تواند تمام اسید آمینه هاى ضرورى بدن را در اختیار شخص مصرف كننده قرار دهد، بنابراین نیاز داریم كه در رژیم غذایی خود همواره این ویتامین ها را به طور مكمل بگنجانیم.
۴) میزان مواد معدنی: بعضی از مواد معدنی در آلوئه ورا یافت شده است كه شامل كلسیم، سدیم، آهن، پتاسیم، كلر، منگنز، مس و روی است.نوشیدن ژل آلوئه ورا یك راه طبیعی و سالم برای تأمین نیازمندی های بدن است.
۵) بهداشت و سلامت دندان : آلوئه ورا با وجود موادی كه در خود دارد بی نهایت برای سلامت دهان و لثه مفید است. دندانپزشكان بر اثرات آلوئه ورا بر دهان و لثه و استفاده از آن بسیار توصیه می كنند

اشكال موجود
در حال حاضر محصولات مختلفی از این گیاه در صنایع مختلف غذایی، آرایشی و بهداشتی دارویی در دنیا تولید و عرضه می‌شود.
در حال حاضر این گیاه دارویی در صنایع مختلف غذایی شامل انواع نوشابه‌ها، كمپوت، دوغ و غیره و همچنین در صنایع آرایشی و بهداشتی شامل انواع كرم‌ها، لوسیون‌ها، شامپوها، صابون‌ها، شوینده‌ها و در صنایع دارویی در كپسول ها، قرص‌های جوشان و غیره مورد استفاده قرار می‌گیرد.
اندام مورد استفاده این گیاه دارویی برگهای آن است.
ژل آلوئه برای درمان اگزما و ترمیم جای عمل سزارین، هموروئید و انواع دیابت كاربرد دارد.
ژل Aloeبه شكل تازه كه از گیاه Aloeگرفته شده باشد بهترین ماده است، اما این ماده به صورت تجاری در شكل ژله ثابت شده نیز موجود است. پودر شیرة Aloe نیز به شكل كپسولهای 500 میلی گرمی به عنوان داروی مسهل موجود است. عصاره Aloe در واقع شكل مایع ژل است.
اگرچه آلوئه ورا هزاران سال است كه نقش مهمی را در پزشكی سنتی ایفا می كند اما از كشف خواص بی بدیل آن توسط طب مدرن امروزی زمان زیادی نمی گذرد.اغلب مردم به عنوان یكی از مواد سازنده محصولات آرایشی مثل ضدآفتاب ها، مرطوب كننده ها و كرم های سوختگی با آلوئه ورا آشنا هستند.اما امروزه حضور رو به فزونی آلوئه در محصولات متعدد و متنوعی را شاهد هستیم.تولیدكنندگان شامپو مدعی هستند كه اسیدیته گیاه آن را برای ساخت انواع شامپو و نرم كننده ایده آل كرده است. در حالی كه متخصصین تغذیه نیز مصارف خوراكی آلوئه ورا را به اندازه مصارف خارجی آن مفید و متعدد می دانند و آن را به اشكال مختلف از جمله عصاره، ژل، كپسول و پودر عرضه می كنند.

نوشیدنی الوئه ورا


مطمئنم همه ی شما با گیاه آلوئه ورا آشنا هستید. این گیاه به خاطر خواص اعجاب انگیزش بسیار مشهور است و روزانه افراد زیادی آن را به طرق مختلف مورد استفاده قرار می دهند.
یک روش جالب برای استفاده از گیاه آلوئه ورا, ریختن عصاره ی آن در نوشیدنی های سرد تابستانی است.

طرز تهیه عصاره آوئه ورا
دو عدد از برگ های این گیاه را پوست کنید(پوست سبز روی آن را بکنید).

لایه ی داخلی برگ ها بسیار لزج , لیز و ژلمانندند; پس مواظب باشید از میان دستانتان سر نخورند .
قسمت گوشتی نیمه شفاف داخل برگ ها را با آب بشوئید. سپس به صورت مکعب های کوچک خرد کنید.
آن ها را در دیگی ریخته و در دیگ (تا جایی که روی مکعب ها را بگیرد,) آب بریزید. دو قاشق سوپخوری شکر اضافه کرده و بگذارید به مدت 10 دقیقه بر روی حرارت بجوشند.
پس از 10 دقیقه مکعب های کوچک شیرینی شکر را به خود جذب کرده و آماده برای مصرف در هر نوشیدنی ای می باشند.



نکته:
·شما می توانید عصاره به دست آمده را (همراه با مکعب های کوچک) به آبمیوه های تازه, نوشیدنی های گازدار, چای یخ, انواع کوکتل , دسرهای ژله ای, سالاد میوه یا هر چیز دیگه ای که دلتون می خواد اضافه و سرو کنید.
·با این عصاره شما سبک جدیدی از نوشیدی های تابستانی را تجربه خواهید کرد; به علاوه این عصاره برای سلامتی نیز مفید است.






نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388 توسط غریبه
درباره وبلاگ

جستجو


آرشیو مطالب

آخرین مطالب

نویسنده

موضوعات

نظر سنجی

پیوند ها

صفحات جانبی

پیوندهای روزانه

آمار سایت